top of page
Eveline-094 copy.jpg

Kind & Voeding

  • Als je iets aan het onder- of overgewicht van je kind wilt doen, maar je weet niet hoe;

  • Als je meer wilt weten over gezonde voeding;

  • Als je kind vaak last van buikpijn heeft;

  • Als je kind een slechte eter is;

  • Als je door allerlei verschillende hypes, adviezen en inzichten niet meer weet wat je wel en niet kan eten.


Ongezonde eetgewoontes van je kind(eren) veranderen is geen gemakkelijke taak. Goed bedoelde adviezen van anderen maken het behoorlijk lastig. Kinderen zijn nog in de groei, ze hebben voldoende voedingstoffen nodig om te kunnen ontwikkelen. Daarom is het niet verstandig om ze op een streng dieet te zetten en ze snel te laten afvallen (dat is trouwens überhaupt nooit goed). Een gezonde leefstijl zonder dieet hebben ze hun hele leven wat aan!

Voor kinderen vanaf 4 jaar tot ong. 12 jaar werk ik met leuke opdrachten en materialen om jullie op een positieve aanpak en met plezier te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Door deze methode help ik jullie om gezond eten en gezond leven in praktijk te brengen. 

Pubers, overgewicht en afvallen, kinderen vanaf 12 jaar hebben veelal andere vragen en behoeften. Op de middelbare school krijgen pubers te maken met identiteitsbepaling en groepsdruk. Afvallen en overgewicht kunnen beladen woorden zijn. Ik houd hier rekening mee en pas het programma aan op de behoeften van oudere kinderen. Je kind leert op een veilige manier werken aan zijn of haar overgewicht. 

Voelt dit als een "ja", maak vandaag nog een afspraak, ik help jullie graag.

Gewichtsconsulent voor kinderen: Diensten
bottom of page