top of page
Eveline-072 zw.jpg

Over mij...

Ik ben Eveline en trotse moeder van 3 kinderen. Ze zijn inmiddels alweer wat ouder maar vooral toen ze klein waren realiseerde ik me hoe belangrijk goed en gezond eten voor mij was. Toen de eerste was geboren voelde ik mij vaak moe en niet lekker in mijn vel. Door het lezen van het boek "Je bent wat je eet" realiseerde ik me wat voeding voor je kan doen. Ik ben mijn voeding gaan aanpassen en merkte dat ik me daar veel beter bij voelde. Eigenlijk heb ik nog steeds profijt van mijn gezonde leefstijl en merk ik dat ik weinig last heb van overgangsklachten.

Voeding heeft mij altijd geïnteresseerd. Als kind hield ik een eigen kookboek bij met allemaal lekkere recepten. Sommige maak ik nog steeds maar zijn inmiddels wel aangepast naar een gezonde variant. Zelf kook ik graag zonder pakjes en zakjes, dan weet je precies wat je allemaal eet. Mijn recepten zijn echt niet ingewikkeld, ik houd het zelf met 3 kinderen ook liever simpel maar toch lekker.

Doordat ik ervaarde wat goede en gezonde voeding voor me deed, ben ik een Gewichtsconsulent opleiding gaan volgen om me meer te verdiepen. Dit beviel zo goed dat ik daarna de specialisatie Hormoonconsulent ben gaan doen.

De wetenschap staat niet stil er zijn vaak weer nieuwe onderzoeken over voeding en gezondheid. Ik vind het heerlijk om dit te lezen en daardoor bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen op gebied van voeding en gezondheid. Deze nieuwe kennis pas ik toe in de praktijk. 

Ik gun het jou ook om je lekker in je vel te zitten energie te hebben voor alles wat je leuk vindt om te doen!

Fun facts over mij:

  • Naast eten en koken ben ik dol op lezen, boeken over voeding en gezondheid (ik eet ze ;-) maar ik lees ook graag fictie.

  • Ik hou van wandelen en hardlopen (waar ik vroeger echt niks aan vond)

  • Kan 's morgens moeilijk mijn heerlijke bed verlaten, 

  • Dol op dropjes en koffie

Over mij: Over
bottom of page