top of page

Werkwijze & Tarieven

3 maanden begeleiding in mijn praktijk
259,= euro

Eveline-013 copy.jpg

3 maanden online begeleiding
179,= euro

Eveline-113 copy.jpg

Gewoon gezond genieten in de overgang

Geen zin of tijd om naar mijn praktijk te komen? Vind jij het lastig om over je overgangsklachten te praten? Dan is mijn 3 maanden online traject iets voor jou! Op deze manier heb je contact via e-mail en word je op maat geholpen om van je klachten af te komen.


Als eerste plannen we een gratis kennismakingsgesprek in. Wanneer jij besluit dat je samen met mij wilt ontdekken hoe voeding je overgangsklachten kan verlichten. Zal ik je een intakeformulier toesturen en een test (vragenlijst) om te kijken hoe ver je in de overgang bent. 

Aansluitend maken we een afspraak voor wanneer je wilt beginnen. Ik zorg ervoor dat een op maat gemaakt voedingsschema voor 2 weken voor je klaarstaat. Daarnaast ontvang je meer informatie over de overgang, tips en recepten. Verder mag je me altijd mailen met vragen, ik zal ze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Het hele traject bestaat dus uit:

- een online intake met vragenlijst

- een op maat gemaakt voedingsadvies 

- mogelijkheid om via e-mail je vragen te stellen

- alle informatie in een online systeem

Boek een sessie

Gewoon gezond genieten in de overgang

Als eerste plannen we een gratis kennismakingsgesprek in. Wanneer jij besluit dat je samen met mij wilt ontdekken hoe voeding je overgangsklachten kan verlichten, plannen we een intakegesprek in.

Tijdens dit gesprek zal ik een o.a. een test (vragenlijst) aan je voorleggen om te kijken hoe ver je in de overgang bent. Daarnaast zal ik je het hemd van het lijf vragen over je gezondheid, beweging, voeding, werk en nog veel meer. 


Aansluitend maken we een nieuwe afspraak voor een voedingsadvies gesprek. Tijdens dit gesprek heb ik een op maat gemaakt voedingsschema voor 2 weken uitgewerkt. Daarnaast vertel ik je meer over de overgang, over wat er in jouw lichaam allemaal gebeurt.

Tijdens de vervolgconsulten (30 min) zullen we andere overgangsklachten bespreken en zal ik jouw vragen beantwoorden. Tijdens ieder gesprek zal ik je wegen en je buikomvang meten. 


Het hele traject bestaat dus uit:

- een uitgebreide intake

- een op maat gemaakt voedingsadvies 

- 3 vervolgconsulten

- alle informatie in een online systeem


Daarnaast mag je me tussendoor altijd bellen/mailen/appen met vragen.

Boek een sessie
Werkwijze & Tarieven: Diensten
bottom of page