top of page
Eveline-013 copy.jpg

Op een fijne manier afvallen in de overgang

Hoe je moet afvallen weet je eigenlijk wel. Je hebt al diverse diëten geprobeerd. Je viel af maar kwam na verloop van tijd weer terug op je oude gewicht of je bent misschien wel zwaarder geworden. Je vindt het vervelend dat je gewicht is toegenomen, je kleding zit minder lekker, je voelt je futloos en hebt weinig energie om leuke dingen te doen.


Wil je een gezonde leefstijl maar je weet niet hoe? 

 Alle diëten werken maar omdat er bij veel diëten bepaalde producten niet gegeten mogen worden hou je het tijdelijk vol. Langzaamaan kom je weer in de verleiding en voordat je het weet eet je weer zoals je altijd gedaan hebt. Daarom geloof ik niet in strenge diëten met kortstondig resultaat. Ik geloof in het verschil maken door aanpassingen in je eet- en beweegpatroon. Het gaat om het maken van de juiste keuzes, eigenlijk gaat het dus om de juiste balans. Wanneer je weer in balans bent voel je je weer lekker in je vel en als je je lekkerder in je vel zit gaat het afvallen ook een stuk makkelijker. Ben je het zat om terug te vallen in oude gewoontes? 

Je kan af en toe best iets ongezonds eten, dat doe ik ook, daar is ook helemaal niets mis mee. Maar welke keuzes maak je? Wanneer kom je in de verleiding om te eten, wat zijn voor jouw moeilijke momenten en valkuilen. We kijken naar je gedrag (bijv. emotie-eten) en hoe we dit in stapjes kunnen aanpassen. Naast voeding en beweging besteed ik veel aandacht aan bewustwording, zodat je de rest van je leven nooit meer op dieet hoeft. Jij weet nu hoe je de juiste keuzes maakt en hoe je dit toepast in je dagelijkse leven. Je hebt weer energie, dat leuke jurkje past weer goed en je bent blij als je in de spiegel kijkt. Jij weet nu welke keuzes je kan maken en hoe je dit toepast in je dagelijkse leven. Ik zorg ervoor dat je je eigen goeroe wordt. Wil jij ook nooit meer aan de lijn? 

Mijn werkwijze is praktisch en ik bied je een luisterend oor zonder te oordelen. ik maak een op maat gemaakt advies voor jou. Ik adviseer, informeer en begeleid je naar je nieuwe leefstijl. De producten kun je in elke supermarkt kopen en zijn daardoor makkelijk toe te passen in de gerechten en het hele gezin kan mee eten. Ik maak geen gebruik van shakes, maaltijdvervangers of andere ingewikkelde diëten. Ik kan je op een gezonde manier gewicht laten verliezen. Je lijdt zeker geen honger en nee, je leeft niet op sla en worteltjes. Ik maak het graag simpel & praktisch voor je zodat je niet te lang in de keuken hoeft te staan. 

Waarvoor kun je bij mij terecht? 

- Gewicht verliezen

- Overgangsklachten

- Advies over een gezonde leefstijl


Iedereen kan een gezonde leefstijl toepassen, jij ook. Ik help je graag!

Gewichtsconsulent: Diensten
bottom of page