top of page
  • Foto van schrijverEveline

Hoe krijg ik een platte buik?

Bijgewerkt op: 6 mrt. 2022

Hoe krijg ik een platte buik? Het antwoord hierop is niet het gene wat je wilt horen :-) Het vraagt namelijk enorm veel geduld.


Er zijn supplementen, shakes, fitnessapparaten of buikspieroefeningen die je kan doen om binnen 2 weken een platte buik te krijgen. Ik moet je toch teleurstellen, dit is niet de manier. Maar dit betekent niet dat je het tot nu toe voor niks hebt gedaan. Buikspieren zijn zeker goed om te doen, voor je houding, je rug etc. Maar als je buikspieren doet wordt je buik niet minder, je ontwikkelt zeker een sixpack maar deze zit dan verstopt onder een laagje vet.


Maar wat moet ik dan doen? Voeding! Ga eerst eens kijken naar je voeding. Probeer zo gezond mogelijk te eten. Veel groente, vis, peulvruchten, fruit, minder producten met suiker. Beweeg veel, extreem sporten hoeft niet maar probeer iedere dag de 10.000 stappen te halen.


Helaas is het niet mogelijk om op een bepaalde plek af te vallen. Je kunt je dus niet specifiek op een gebied richten, hoe graag je dat ook zou willen. Bij de een gaat het afvallen sneller dan bij een ander. Sommige vallen eerst af aan hun benen, heupen of billen. Dit is eigenlijk genetisch bepaald en daar heb je geen invloed op.


En ja, het kost tijd, dus je geduld wordt op de proef gesteld. Maar echt dit is de enige manier. Dus laat je niet verleiden tot het kopen van shakes, pillen of wat dan ook. Het enige wat je hiermee bereikt is dat zij van jouw geld lekker op vakantie kunnen en jij veel te veel geld hebt uitgegeven voor iets wat niet werkt en zeker geen blijvend resultaat heeft. Het volgen van een crashdieet wordt ook vaak gedaan er is dan zeker resultaat maar bedenk dat dit voor je lichaam niet fijn (gezond) is en dat deze methode niet blijvend is.


Dus een platte buik is er niet in 2 weken hoe mooi sommige youtube-filmjes of voor en na foto's eruit zien. Maar met veel geduld en goede voeding en beweging kan jij ook een platte buik krijgen!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page