Werkwijze & Tarieven

Intakegesprek

Eveline-015 copy.jpg

Voedingsadviesgesprek

Eveline-056.JPG

Vervolgconsulten

Eveline-113 copy.jpg

Persoonlijke begeleiding per e-mail

Eveline-013 copy.jpg

175,00 (3 maanden)

Geen tijd of geen zin om naar mijn praktijk te komen maar wil je wel persoonlijke begeleiding? Dat kan via mijn 3 maanden digitale programma. Tijdens deze 3 maanden krijg je persoonlijke begeleiding en voedingsadvies voor overgangsklachten en/of afvallen. Voor deze begeleiding zal ik je vragen om een voedingsdagboek (digitaal) bij te houden hieruit kan ik veel informatie halen voor het verdere traject. Je ontvangt van mij online intake formulier waardoor ik mijn adviezen op jou kan afstemmen. Wanneer ik alles in kaart heb gebracht ontvang je van mij een voedingsschema op maat en hebben we wekelijks contact via e-mail en mag je mij 3 maanden lang per e-mail alle vragen stellen die je hebt over overgangsklachten en/of afvallen. Ik zal deze binnen 1 dag beantwoorden.

25 min. - 30,00 Euro

Tijdens deze 30 minuten durende vervolgconsulten zullen we de voortgang bespreken daarnaast zal ik ook wegen en meten. In de vervolgconsulten wordt er steeds een onderwerp besproken waar je mee aan de slag kan. Als de algemene onderwerpen allemaal aan bod zijn gekomen, neem ik via een spel een anamnese af waardoor we kunnen zien wat er wel of nog niet goed gaat. Tijdens de resterende consulten gaan we aan de slag met deze punten zodat het traject precies aansluit op jouw doel.

45 min./60 min. 65,00 Euro

Als je wilt beginnen met je nieuwe levensstijl maken we een afspraak voor een voedingsadviesgesprek. Tijdens dit consult bespreken we je voedingsbehoefte en levensstijladvies. Je krijgt van mij een op maat gemaakt en goed toepasbaar voedingsadvies. Je ontvangt 2 weekmenu's en een variatielijst zodat je meteen kan beginnen met je nieuwe leefstijl. Ik laat je zien hoe deze tot stand is gekomen, zodat je dit zelf kan toepassen in het dagelijks leven. Het is daardoor goed vol te houden en je werkt hiermee naar een blijvende gedragsverandering.

45 min./60 min. - 55,00 Euro

Tijdens het intakeconsult vertel ik je meer over mijn werkwijze. Naast het wegen en meten zal ik een aantal andere metingen uitvoeren (buikomtrek, BMI, vetpercentage). Voor dit consult zal ik je vragen om een voedingsdagboek bij te houden hieruit kan ik veel informatie halen die ik gebruik voor het eventuele verdere traject. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw levensstijl, waardoor ik mijn adviezen op jou kan afstemmen. Wil je beginnen met je nieuwe levensstijl dan maken we een vervolgafspraak voor een voedingsadviesgesprek.

Ik ben aangesloten bij BGN, dit betekent dat je, afhankelijk van je zorgverzekering, je geheel of gedeeltelijk je kosten vergoed krijgt. Check dit via onderstaande link bij de BGN-site.