top of page

Werkwijze & Tarieven

Eveline-015 copy.jpg

Gewoon gezond genietend door de overgang traject: Euro 259,-

Als eerste plannen we een gratis kort kennismakingsgesprek in. Wanneer jij besluit dat je samen met mij wilt ontdekken hoe voeding je overgangsklachten kan verlichten, plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek zal ik een o.a. een test (vragenlijst) aan je voorleggen om te kijken hoe ver je in de overgang bent. Daarnaast zal ik je het hemd van het lijf vragen over je gezondheid, beweging, voeding, werk en nog veel meer.  Voor dit consult zal ik je vragen om een voedingsdagboek bij te houden. Zo krijg ik een goed beeld van wat jij nu eet en kan ik nog beter een bij jou passend plan maken. Wanneer we dit in kaart hebben gebracht bepalen we welke klacht jij het belangrijkst vindt om mee aan de slag te gaan. Aansluitend maken we een nieuwe afspraak voor een voedingsadvies gesprek. Tijdens dit gesprek heb ik een op maat gemaakt voedingsschema voor 2 weken uitgewerkt, uiteraard is hier jouw klacht waar jij veel last van hebt hierin verwerkt. Daarnaast vertel ik je meer over de overgang, over wat er in jouw lichaam allemaal gebeurt. Daarna plannen we een vervolgconsult in, meestal na 3 weken, maar aan jou de keus om dit anders in te richten. Tijdens de vervolgconsulten (30 min) zullen we andere overgangsklachten bespreken en zal ik jouw vragen beantwoorden. Tijdens ieder gesprek zal ik je wegen en je buikomvang meten. 


Het hele traject bestaat dus uit: een uitgebreide intake, een op maat gemaakt voedingsadvies met daarin jouw belangrijkste hulpvraag en 4 vervolgconsulten, daarnaast mag je me tussendoor altijd bellen/mailen/appen met vragen.

Eveline-056.JPG

Gewoon gezond genietend door de overgang 3 maanden online traject: Euro 179,-

Geen zin of tijd om naar mijn praktijk te komen? Vind jij het lastig om over je overgangsklachten te praten? Dan is mijn succesvol door de overgang 3 maanden online iets voor jou! Op deze manier heb je contact via e-mail en word je op maat geholpen om van je klachten af te komen. Ik zal je een uitgebreid intakeformulier toesturen en je vragen een voedingsdagboek bij te houden. Zo krijg ik een goed beeld van wat jij nu eet en kunnen we nog beter een bij jou passend plan maken. Daarna ontvang je van mij een voedingsadvies schema van 2 weken helemaal op maat gemaakt voor jou. Hierin zal jouw belangrijkste hulpvraag (denk hierbij aan opvliegers, slecht slapen of afvallen) in verwerkt zijn. Daarnaast zullen we 1x per 2 weken per e-mail contact hebben, waar jij al je vragen kunt stellen. Ik zal deze zo snel mogelijk (uiterlijk 48 uur) beantwoorden.

Eveline-113 copy.jpg

Gewoon gezond genietend door de overgang eenmalig voedingsadvies: Euro 75,-

Vind je het lastig om te bepalen wat je wel en niet mag eten, dat kan ik me heel goed voorstellen. Door alle informatie die online te vinden is zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dan kan ik een op maat gemaakt voedingsadvies schema voor 1 week voor je maken. Met allemaal lekkere recepten die makkelijk te maken zijn en gewoon in iedere supermarkt te koop zijn. Dit geeft je handvatten om voortaan zelf de juiste keuzes te maken in de supermarkt. Daarnaast zal ik je informatie geven over jouw overgangsklacht waar jij het meeste last van hebt.


Dit eenmalig voedingsadvies bestaat dus uit: Een kort intakegesprek, een op maat gemaakt voedingsschema en natuurlijk gerichte tips en oplossingen voor jouw overgangsklachten. 

Eveline-013 copy.jpg

Gewoon gezond genietend door de overgang vervolg: Euro 130,-

Dit is een vervolg op de succesvol door de overgang VIP-traject: tijdens dit traject plannen we 4 vervolgconsulten in. Ook hier zullen we uitgebreid aandacht besteden aan overgangsklachten of andere vragen die je hebt, bijvoorbeeld over slapen, bewegen, ontspanning, voeding etc. Ik zal je tijdens ieder consult wegen en je buikomvang meten. Ook nu mag je me uiteraard tussendoor altijd bellen/mailen/appen met vragen.

Ik ben aangesloten bij BGN, dit betekent dat je, afhankelijk van je zorgverzekering, je geheel of gedeeltelijk je kosten vergoed krijgt. Je kan dit checken via de BGN-website.

Werkwijze & Tarieven: Diensten
bottom of page